Sök på Spanienkusten

      


Lär dig Spanska i Spanien
            

 

Fyndläge när flygbolagen rear ut sina platser – skynda att fynda
Januari 18, 2019
+ 50 i Spanien
+ Boka Resa
+ Sista minuten
Allt om Spanien med Spanienkusten
Almeria
Andorra
Annonsering
Annonsmarknad - Gratisannonser
Bank Försäkring
Barcelona
Baskien - Euskadi
Bil i Spanien
Costa Azahar
Costa Blanca
Costa Brava
Costa Calida
Costa de la Luz - Gadix - Cadiz
Costa del Sol
Costa Dorada
Costa Tropical
Evenemang
Fakta om Spanien
Fastigheter
Fastigheter på Kanarieöarna
Festivaler
Flygtider
Företag i Spanien
Golf
Hem & livsstil
Hotell & logi
Husvagn / Husbil
Hyra bil Spanien
Hyra lägenhet
Hälsa & skönhet
Hästsport
Jul i Spanien
Kan du spela på online casino om du bor i Spanien? Självklart!
Kanarieöarna
Katalonien
Kontakt
Kultur
Köpa hus lägenhet bostad i Spanien
Leva i Spanien
Lär dig spanska
Madrid
Mallorca Menorca Ibiza
Mat, vin & cigarr
Nyhetsarkiv
Nöje & Fritid
Om cookies
Om oss
Portotabell
Påsk i Spanien
Reportage
Resor i Spanien
Sekretesspolicy
Sport & spel
Svenska Kyrkan i Spanien - Svenska Kyrkan Utomlands
Thailand
TV/Film/Internet
Utbildning
Valencia
Valutakurser
Vintersport
Väder i Spanien - Vädret i Spanien
Allt om Spanien med SpanienkustenFyndläge när flygbolagen rear ut sina platser – skynda att fynda

Nu i januari har i stort sett alla flygbolag kampanjer med flygpriser som är lägre än på mycket länge. Detta i kombination med årets mest bokningsfrekventa dagar gör att om man inte redan bokat årets resor bör man vara snabb - under samma period 2017 tog många av solresorna slut.

– Knappt har klockorna ringt in det nya året innan vår mest hektiska bokningsmånad är i gång. Just nu har vi mycket fördelaktiga kampanjer med bland andra SAS, Norwegian, Turkish Airlines, Finnair, Qantas, Qatar & Singapore Airlines. Förutom ett lågt pris har de flesta lång reseperiod vilket innebär att man redan nu kan säkra såväl vårens och höstens weekendresor som sommarens, höstens och vinterns minibreaks. Men skynda att fynda, platserna brukar gå åt som smör i solsken, menar Lina Eklund, PR-specialist på Resia.

Januari – resebranschens mest hektiska månad

Under julledigheten passar många svenskar på att planera inför nästa års semestrar tillsammans med nära och kära. I januari är man redo att boka och det är också en stor anledning till att kampanjerna ligger under den här perioden.

Biljetterna till USA billigare än någonsin

– Ett hett tips är att passa på att göra den där drömresan till USA i år. Biljetterna dit är nu billigare än de någonsin varit. En resa att rekommendera är att kombinera några nätter i New York med solfyllda dagar i Florida. Lägg till en kryssning i Bahamas eller Karibien och avsluta sedan med potatismjölsstränderna på västkusten innan ni flyger hem från Orlando efter några dagar i nöjesparkerna, tipsar Lina Eklund, PR-specialist på Resia.

Uppfyll drömmen om Maldiverna till lägsta pris

Enligt Resiabarometern som genomfördes inför 2018 menar hela 31 procent av svenskarna att de drömmer om att semestra på Maldiverna. För den som vill uppfylla sina drömmar är ett tips att åka hit i mars eller april när priserna på hotellen sjunker då det är i slutet av säsongen.

Så hittar man de billigaste biljetterna

– Mest fördelaktigt när man letar efter de billigaste biljetterna brukar vara att skräddarsy ett eget paket där man inte är så bunden till hela veckor. Att vara flexibel på datum och i vissa fall även resmål brukar också vara fördelaktigt. Se till att dubbelkolla villkor innan bokning samt boka gärna boende i samband med flygbokningen för att se till att vara skyddad av paketreselagen, menar Lina Eklund.


Jul och nyårsresor 2018

Kampanjerna sträcker sig sällan över jul och nyår då dessa ändå alltid bokas upp, samt att det ligger lite för långt fram i tiden. Vill man dock säkra en varm jul 2018 gäller det att hänga på låset när platserna släpps.

– Hos flygbolagen brukar dessa släppas cirka 11 månader i förväg, medan det hos charterbolagen ofta går att hitta något tidigare, säger Lina Eklund.

  

 

© Spanienkusten.com Senast uppdaterad: 2019-01-17